Hintaló, hinta, elektromos hintaló, altatódalok, természet hangjai #4841

Cikkszám
6004275
Garancia
1 hónap
Nem rendelhető
47 895 Ft
Részletek
Az elektromos rocker kiváló megoldás minden új szülő számára. Amikor a baba óvatosan rázkódnak, anyának vagy apának egy pillanatra van egy pillanatra maguknak, vagy gondoskodhat a házimunkákról, amelyek sokat jelentenek a csecsemő számára. Hasznos lehet hosszú, álmatlan éjszakákban is.

Az állítható biztonsági övek biztosítják a gyermek biztonságát. A puha, kényelmes ülés, amely leszerelhető plüss fejpárnával garantálja a használati kényelmet.
Az ülés kárpitozása eltávolítható, ami megkönnyíti a tiszta tartását, ami különösen fontos a csecsemők számára. Három bájos plüss játék lóg a nyúlvány felett, amelyek felhívják a gyermek figyelmét, és az idő múlásával a kisgyermek örömmel fogja elérni őket, és gyakorolja finom motoros képességeit. A keretben használt fémcsövek garantálják a szerkezet stabilitását. Az egészet visszafogott, szürke színekben tartják, így a nyúlvány belefér minden gyermekszobába.

Interaktív panel funkciók:
- Időzítő - Beállíthatjuk a rocker működésének időtartamát - 15, 30 vagy 45 perc. Ez idő után a nyúlucs automatikusan kikapcsol,
- Hangfunkciók - A Bouncernek 4 altatódal és 4 különböző természetű hangja van - a hullámok, a cikádák stb. Hangjai. A háromszintű térfogat -beállítás lehetővé teszi a dallam beállítását a csecsemő jelenlegi igényeihez. A művelet nagyon intuitív, ugyanaz a gomb felelős a dallam és a hangerő szint megváltoztatásáért. A rocker dallamok lejátszása nélkül is működhet.
- Rince Power beállítás - A lengés háromlépcsős ringatási sebesség -beállítással van felszerelve, ami megkönnyíti a játék beállítását a csecsemő igényeihez.

Méretek:
Ülés:
- Hosszúság kb. 72 cm
- Szélesség kb. 47 cm
Párna: kb. 26 cm x 19 cm
Egész:
- Magasság (a legmagasabb pontig) kb. 72 cm
- Szélesség kb. 63 cm
- Mélység kb. 66,5 cm

A hintaszék vonzó dobozba van csomagolva, tökéletes ajándékként a legfiatalabb családtag és az új szülők számára.
A Jokomisiada üzlet szenzoros és interaktív játékok széles választékát kínálja, valamint körhinta és oktatási szőnyegek a gyermekek számára. Meghívunk!

Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.






Pepita Super Seller Pepita.hu marketplace partner


HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
6004275
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!