Melegvizes palack 1800 ml Ruhhy 24535
Melegvizes palack 1800 ml Ruhhy 24535
4 200 Ft

Melegvizes palack 1800 ml Ruhhy 24535

Cikkszám
6822354
Gyártó
Ruhhy
Garancia
1 hónap
Rendelhető
4 200 Ft
Részletek
KIVehető, plüss borítás - a puha, plüss borítás megvédi a bőrt a forró termálvízzel való közvetlen érintkezéstől, így biztosítva a kellemes és biztonságos használatot. A macska vicces és aranyos megjelenést kölcsönöz a termofórának, így tökéletes ajándék, különösen a gyermekek számára. A huzat könnyen eltávolítható és mosható, így biztosítva a higiénikus használatot. A plüss anyag puha és gyengéd tapintású, ami növeli a kényelmet.

TÉMAKAPACITÁS 1,8L - egy ilyen űrtartalmú termofor lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig tartsa a meleget, így ideális a test nagyobb területeinek melegítésére. Kiválóan alkalmas téli estékre vagy lábadozás idejére.

Gumi TERMOFOR - a kiváló minőségű gumiból készült thermofor tartós, rugalmas és ellenáll a forró víznek. A gumi jól vezeti a hőt a hatékony fűtés érdekében.

ALKALMAZÁS - a thermofor használható hideg napokon melegítésre, izomfájdalmak, menstruációs görcsök vagy hideggel kapcsolatos betegségek enyhítésére. Nagyszerű relaxációhoz és az alvás komfortjának javításához is. A melegítő tulajdonságai mellett a melegvizes palack hideg vízzel is feltölthető és hűsítő borogatásként is használható, ami nagyszerű a hőmérséklet csökkentésére,hőfájásra, czaugo.

MŰSZAKI ADATOK - szín: szürke / fehér; anyaga: gumi / poliészter; űrtartalom: 1,8 l; méretek: 37 x 22 x 4,5 cm; súly: 0,47 kg.
súly csomagonként: 0,48 kg.

Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.






Pepita Super Seller Pepita.hu marketplace partner


HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
6822354
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!