Fából készült gyümölcsválogató és számok 22607

Cikkszám
6509875
Garancia
1 hónap
Nem rendelhető
5 400 Ft
Részletek



SZÍNES FA SZÁM VÁLASZTÓ / TANULÓ REJTVÉNY + GYÜMÖLCSEK VÁGÁSA MÁGNESEN









  • BOLDOG SZÓRAKOZÁS -A fából készült puzzle, amely egy oktató számrendező, minden bizonnyal hosszabb ideig leköti a gyermeket, érdekes szórakozást és kreatív, fejlődést serkentő játékot biztosítva számára. erős>



  • SZÁMOK, GYÜMÖLCSÖK, FORMÁK, SZÍNEK TANULÁSA – az oktatási számrendező kiválóan alkalmas lesz arra, hogy a legkisebbeket megismertessük a tudomány világával. A színes gyümölcsök felismerése és „félbevágása” a készletben található fakéssel csak egy az oktatási szórakoztató lehetőségek közül.A gyermek megtanulja a számokat grafikusan felismerni és elnevezni, valamint sorba rendezni, valamint színekkel és formákkal kapcsolatos ismeretei
  • t is bővíti


  • FEJLESZTŐ JÁTÉK –A fából készült számválogató egyike azoknak a játékoknak, amelyek tökéletesen befolyásolják a gyermek fejlődését, támogatja szem-kéz koordinációját és motorikus képességeit. Ez a játék megtanítja a gyerekeket a logikus gondolkodásra, serkenti képzelőerejüket és kreativitásukat, valamint koncentrálásra tanítja a legkisebbeket.



  • BIZTONSÁG ÉS TARTÓSSÁG – a fajátékok átlagon felüli tartósságukról ismertek, és gyakran generációkon keresztül szolgálják ki tökéletes állapotban a gyerekeket. A fából készült oktatási blokkok nemcsak tartósak, de biztonságosak is a gyerekek számára. Az elemek szagtalan, vízbázisú környezetvédő festékkel vannak festve.



  • SPECIFIKÁCIÓK – anyaga: fa; festék: környezetbarát vízbázisú, szagtalan; a készlet tartalma: 10 db szám, 8 db gyümölcs (mágnessel összekötött fél), fa kés, jelek: =, <, +, -, 55 színes kör; méretek: 45 x 15 x 7 cm; súly: 0,581 kg; súlya csomagolásban: 0,826 kg.








SPECIFIKÁCIÓ



  • anyag: fa

  • festék: környezetbarát vízbázisú, szagtalan

  • a készlet tartalma: 10 szám, 8 gyümölcs (mágnessel összekötött fele), fa kés, jelek: =, <, +, -, 55 színes kör

  • méretek: 45/15/7 cm

  • súly: 0,581 kg

  • súly a csomagolásban: 0,826 kg


Fából készült oktatási blokkok gyerekeknek. A játék, amely egy fából készült számválogató, számos lehetőséget kínál a legfiatalabbak szórakoztató szórakozására. A készlet 10 színes számot és 8 gyümölcsöt tartalmaz, melyek fele mágnessel van összekötve. Ezeket a gyümölcsöket a készletben található fakéssel lehet "vágni". A gyerekeknek szánt oktatási válogató fából készült matematikai jelekkel (=, <, +, -) és akár 55 színes körrel is rendelkezik.






Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.






Pepita Super Seller Pepita.hu marketplace partner


HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
6509875
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!