Ruhhy gyógyszerszervező 24499

Cikkszám
6822298
Garancia
1 hónap
Nem rendelhető
8 300 Ft
Részletek
NAGY GYÓGYSZERSZERVEZŐ/Bőrönd







KIVÁLÓ MINŐSÉGI ANYAGOKBÓL KÉSZÜLT TÖMÖR SZERKEZETE - a nagyméretű kihajtható rendszerező teljes egészében kiváló minőségű PP anyagból készült, ami garantálja a tartósságát és hosszú élettartamát. A nem mérgező műanyag biztosítja a gyógyszerek és egyéb tárgyak biztonságos tárolását, valamint megkönnyíti a szervező tisztán tartását. Ez az anyag ellenáll a mechanikai sérüléseknek, így a szervező nem csak tartós, hanem biztonságos is a mindennapi használat során.


KÉTSZINTES, ÖSSZEHAJTHATÓ PALCOK A KÖNNYŰ HOZZÁFÉRÉSÉHEZ - a szervező kétszintes, összecsukható polcokkal van felszerelve rekeszekkel, amelyek lehetővé teszik a gyógyszerek, kozmetikumok, körömlakkok vagy egyéb cikkek egyszerű kezelését és válogatását. Ezek a polcok tökéletesek kisebb tárgyak, például tabletták, kenőcsök, kötszerek, tapaszok, körömformázó eszközök, klipek és hajkötők tárolására, így könnyen megtalálhatja, amire szüksége van. A tartály átlátszó tetejének köszönhetően a felhasználó könnyen azonosíthatja a tartalmat anélkül, hogy fel kellene nyitnia a rendszerezőt, ami felgyorsítja a szükséges gyógyszerekhez való hozzáférést.


TÁGAS ALSÓ REKESZ ÉS BIZTONSÁGOS ZÁRÁS - a rendszerező alsó rekese nagy és tágas, így ideális hely a nagyobb tárgyak, például kiegészítők, palackok vagy tartályok tárolására. A szervező szilárd zárással van felszerelve, amely biztosítja a tartalmak biztonságos tárolását, védi a gyermekektől és a véletlen kinyitástól. A zárómechanizmus könnyen használható és ugyanakkor szilárd.


Hordozhatóság és esztétikus KIALAKÍTÁS - könnyű konstrukciójának köszönhetően a szervező könnyen hordozható, így nem csak otthoni használatra, de utazáshoz is ideális megoldás. A modern és esztétikus kialakítás professzionális megjelenést kölcsönöz a szervezőnek, semleges színei pedig bármilyen enteriőrbe illeszkednek. A szervező nagy kapacitása lehetővé teszi a különféle orvosi, kozmetikai és fodrász kellékek tárolását, ami megkönnyíti azok szervezését és szükség esetén gyors hozzáférést biztosít.


MŰSZAKI ADATOK - szín: szürke / átlátszó; anyaga: PP; szilárd zárás: igen; teljes méretek: 32 x 22,5 x 19 cm; súly: 0,89 kg; csomag súlya: 1,151 kg.







A SZERVEZŐ ADATAI:

szín: szürke/átlátszó
anyaga: PP
szilárd lezárás: igen
teljes méretek: 32 x 22,5 x 19 cm
súlya: 0,89 kg
csomag súlya: 1,151 kg

TARTALMA:

szervező
matrica

Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.






Pepita Super Seller Pepita.hu marketplace partner


HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
6822298
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!