Hordozható WC Trizand 24498
Hordozható WC Trizand 24498
26 059 Ft

Hordozható WC Trizand 24498

Cikkszám
6662132
Gyártó
Trizand
Garancia
1 hónap
Rendelhető
26 059 Ft
Részletek



TOALETA PRZENOŚNA TURYSTYCZNA MODUŁOWA WC









  • A WC teteje (víztartály, deszka és öblítőszerkezet) A WC teteje a víztartályként funkcionál, amelynek kapacitása 12 liter. Ez lehetővé teszi a hulladék többszöri lehúzását, ami a hosszabb terepi használat során létfontosságú. Az öblítővizet egy szivattyú táplálja, amely a WC bal oldalán, a WC belsejében található. Az öblítési mechanizmus a szivattyú kioldásával, a mozgatható gyűrű mozgatásával, majd a dugattyú felemelésével és leeresztésével aktiválódik, ami hatékonyan öblíti a hulladékot az alsó tartályba. A WC-ket középen egy nagy lyukkal szerelték fel, amely lehetővé teszi, hogy a hulladék szabadon áramolhasson az alsó tartályba. A WC-ülőke jobb oldalán található a víz és az öblítő vegyszerek csavaros töltője, mellette pedig egy fogantyút helyeztek el, hogy a WC tetejét levéve könnyen lehessen hordozni. A WC szivárgásmentes, mozgatható ülőkével és csappantyúval rendelkezik, amely hatékonyan megakadályozza a szagok távozását, ami fontos része a felhasználói kényelemnek.

    Alsó WC (hulladéktartály) Az alsó hulladéktartály kapacitása 20 liter, ami lehetővé teszi a WC hosszabb ideig tartó használatát gyakori ürítés nélkül. A tartály szorosan záródik, és a hulladék egy nagy nyíláson keresztül ürül, amelyet egy szilikagéllel bevont fólia véd, ami tovább akadályozza a szivárgást és a kellemetlen szagokat. A felső tartály kiürítéséhez egyszerűen használja a WC elülső részén található "PULL" fogantyút. A lefolyónyílás a WC hátulján található, és egy lezárt kupakkal van rögzítve, így biztosítva a tartály higiénikus ürítését. Ezenkívül a nyílás mellett egy fogantyú található az alsó tartály könnyű hordozásához és kezeléséhez.
    Kompakt méret és súly A WC kompakt és könnyű, mindössze 4,3 kg súlyú, így könnyen szállítható és tárolható. Könnyű súlya ellenére a WC akár 120 kg-os teherbírással is rendelkezik, így robusztus és stabil megoldást jelent a különböző felhasználók számára. Kiváló minőségű HDPE anyagból készült, így tartós, ellenáll a mechanikai sérüléseknek és az időjárási körülményeknek, lehetővé téve a hosszú távú használatot.

  • Vízzáróság és biztonság A hordozható WC-t úgy tervezték, hogy a lehető legnagyobb mértékben megvédje a használóját a használatával járó kellemetlen helyzetektől. Az alsó rész közepén egy nagy nyílás található, amelyen keresztül a hulladék a tartályba folyik. Ezt a nyílást egy speciális, szilikagéllel bevont fólia védi, ami tovább növeli a tömítettséget és megakadályozza a kellemetlen szagok bejutását a tartályba. Az alsó tartály hátsó részén egy nagy nyílás található, amelyet egy lezárt kupak biztosít. Ez a nyílás lehetővé teszi a tartály gyors és biztonságos kiürítését.









SPECIFIKÁCIÓK:

szín: szürke
Anyag: HDPE, ABS, PP, gumi, gumi
hulladéktartály kapacitása: 20l
víztartály kapacitása: 12l
terhelhetőség: 150kg
méretek: 42,5 x 34,5 x 43cm
belső ülésátmérő: 25,5 x 22cm
súly: 4,3 kg
csomagolt súly: 5.1kg




A hordozható WC rendkívül sokoldalú eszköz, amely számos helyen és helyzetben használható. Ideális kempingezéshez, táborozáshoz, túrázáshoz vagy a parlagon hagyott területre. Vészhelyzetekben is nélkülözhetetlen, amikor a hagyományos WC-hez való hozzáférés korlátozott. Hajókon, lakókocsikban és akár építkezéseken is használható. A hordozható WC nélkülözhetetlen abban az esetben is, ha otthon meghibásodik a szennyvízelvezetés. Kompakt kialakításának és könnyű szállíthatóságának köszönhetően a hordozható WC ideális minden olyan utazáshoz, ahol a kényelem és a higiénia elsődleges szempont.

A hordozható WC egy praktikus és funkcionális megoldás, amely ideális a legkülönbözőbb körülmények között, akár utazáskor, kempingezéskor, parlagon hagyott területeken vagy vészhelyzetekben. A WC két különálló tartályból áll - a víz és a hulladék számára, így biztosítva a kényelmes és higiénikus használatot.

A hordozható WC nemcsak kényelmes, hanem megbízható megoldás is, amely számos különböző körülmények között működik, és bárhol biztosítja a higiéniát és a kényelmet.








Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.






Pepita Super Seller Pepita.hu marketplace partner


HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
6662132
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!