Gyógyszerszervező - 7 napos Ruhhy 24287

Cikkszám
6744829
Garancia
1 hónap
Nem rendelhető
3 100 Ft
Részletek
HETI GYÓGYSZERSZERVEZŐ / NAP 3 ALAPJÁN







KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG RENDSZERES FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA - ez a gyógyszeres rendszer ideális megoldás azoknak, akiknek rendszeresen gyógyszert kell szedniük. A hét napjaira és napszakaira való egyértelmű felosztásnak köszönhetően teljes ellenőrzést biztosít a gyógyszeres kezelés ütemezése felett. A szervező szisztematikus használata segít elkerülni a hibákat és a feledékenységet, ami kulcsfontosságú a terápia eredményessége szempontjából. Kompakt és diszkrét, a szervező könnyen elfér pénztárcában, hátizsákban vagy bőröndben, így tökéletes társ minden nap és utazás közben is.


GYAKORLATI OSZTÁS A HÉT NAPJARA - a szervező belsejében hét különálló konténer található, mindegyik fehér betűkkel van megjelölve, amelyek egyértelműen jelzik a hét napjait. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen rendszerezze a gyógyszereit a hétre, elkerülje a keveredést, és ne felejtse el az adagokat. Mindegyik tartály külön-külön kivehető, így könnyebben viheti magával a gyógyszereket például munkába vagy kirándulásra.


A NAPPALI IDŐPONTOKRA VALÓ OSZTÁS TISZTA RENDSZERE – a szervezőben található hét konténer mindegyike három külön kamrára van osztva, amelyek a napszakot jelző szimbólumokkal vannak megjelölve: reggel, délben és este. Minden rekesz külön-külön kattanással záródik, ami biztosítja a gyógyszerek biztonságos tárolását és megvédi őket a nedvességtől és a szennyeződéstől. Az egyértelmű jelölések segítik a megfelelő gyógyszeradagok gyors és hibamentes elkészítését a nap bármely szakában.


ALKALMAZÁS - a gyógyszer rendszerező tökéletes otthoni használatra, ahol könnyen elérhető helyre helyezhető, emlékeztetve a gyógyszerek bevételére. Kompakt méretének köszönhetően a szervező ideális megoldás utazásokhoz, legyen szó nyaralásról vagy üzleti tevékenységről. Lehetővé teszi gyógyszereinek biztonságos szállítását, és biztosítja, hogy ne hagyjon ki egy adagot. Magával viheti az irodába, hogy még egy intenzív munkanap alatt sem felejtse el bevenni a gyógyszereit vagy étrend-kiegészítőit. A kórházban tartózkodók, illetve rehabilitáció alatt állók számára a szervező segít rendet tartani a különféle gyógyszerek és táplálékkiegészítők szedésében, ami különösen a lábadozás időszakában lehet fontos.


MŰSZAKI ADATOK - szín: fekete; anyaga: PP; heti: igen; a nap 3 alkalommal: igen; teljes méretek: 15,5 x 12 x 4 cm; súly: 0,2 kg; súlya csomagban: 0,253 kg.







A TARTÁLY MŰSZAKI ADATAI:

szín: fekete
anyaga: PP
heti: igen
Napi 3 alkalommal: igen
teljes méretek: 15,5 x 12 x 4 cm
súlya: 0,2 kg
súlya csomagban: 0,253 kg

TARTALMA:

ügy
7 hármas kazetta

Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.






Pepita Super Seller Pepita.hu marketplace partner


HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
6744829
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!