Bestway uszodakeret 488x305x107 11in1 kő 56946
Bestway uszodakeret 488x305x107 11in1 kő 56946
346 830 Ft

Bestway uszodakeret 488x305x107 11in1 kő 56946

Cikkszám
6004135
Garancia
1 hónap
Rendelhető
346 830 Ft
Részletek
A Bestway Power Steel ™ Swim Vista Series ™ II legújabb állványkészlete 488 x 305 x 107 cm méretű és 10.949L kapacitással biztosítja a boldog napon boldog hűtést. A kőfal utánozó medence egyedi kialakítása tökéletesen szinkronizálódik a kerttel. Ezenkívül a medence két ablakkal van felszerelve, lehetővé téve a saját kertjének víz alatti szempontból történő megfigyelését.
A medencekeret fémszerkezetből áll, amely ellenáll az esőnek és a változó időjárási viszonyoknak. Ezenkívül a Seal & Lock ™ rendszerrel van felszerelve a biztonságos csőcsatlakozáshoz. A medence medence tartós, háromrétegű Tritech ™ anyagból készül, amely a PVC és a poliészter kombinációja. A háromrétegű szalag további oldalsó támaszpontot nyújt. A 3,028 L / h kapacitású homokszivattyú gondoskodik a vízszűrésről. A ChemConnect ™ adagoló tisztán és egészségesnek tartja a vizet, azáltal, hogy egyenletesen eloszlatja a klórt a medencében. A klór felszabadulása az adagolóval biztosítja a stabil klórszintet, amely a megfelelő kémiai egyensúlyhoz szükséges. A medence kényelmes és biztonságos létrával van felszerelve, amely lehetővé teszi a lépések egyszerű és gyors eltávolítását, miközben a medence nem használható. Ennek eredményeként a gyerekek felnőttkori felügyelet nélkül nem tudnak belépni a medencébe. A szettben szereplő burkolat köszönöm a medencét könnyedén megóvhatja a szilárd szennyeződés ellen - a fűdarabok, a levelek vagy a rovarok. A méretek lehetővé teszik az egész család számára, hogy egy forró napon lehűljön. 10 949 liter víz illeszkedik egy ilyen medencébe, így problémák nélkül merülhet. Vannak speciális szelepek, amelyek a víz gyors leeresztésére szolgálnak.
A szett tartalmazza:- Egy úszómedence, amelynek méretei 488 x 305 x 107 cm-es szivattyúk, 3,028l kapacitással # 58515- ChemConnect ™ # 58501 Flow kémia adagoló- szivattyú-tömbök- szivattyúkás lyukak dugók- Safe Loster # 58335- medence borítója # 58290- Víz alatti javítási javítás-

A medence legfontosabb tulajdonságai:- Vízkapacitás (90%): 10.949 L- Könnyen beállítható kb. 20 perc (2-3 ember), az összeszerelés nem igényel szerszámok használatát- korrózió-rezisztens fémkeretek- tartós 3 - Rlayer PVC és poliészter oldalfalak- A 3-rétegű heveder további fali támogatást nyújt- az áramlás kémiai adagolója ChemConnect- Flow kémiai adagoló, amelyet a szivattyúba integrálnak. Az adagolót automatikusan működtetik, nem igényel kézi működést. Az eszköz csatlakoztatása a szivattyúhoz lehetővé teszi a klór egyenletes eloszlását a vízben. A ChemConnect adagoló a hagyományos úszó sikeres helyettesítése. A 2,5 cm-es átmérőjű kémiai tablettákhoz adaptálva van- az ovális forma a medencét kompaktabbá teszi, kevesebb helyet igényel a beállításhoz, és kevesebb vizet kell kitölteni .- A modern technológiának köszönhetően a medence kialakítása biztosítja, hogy hosszú élet.
Új termék, eredetileg csomagolva, a gyártó garanciájával foglalkozik.

Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.






Pepita Super Seller Pepita.hu marketplace partner


HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
6004135
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!