Autócsipesz készlet + lehúzó Xtrobb 24297

Cikkszám
6744977
Garancia
1 hónap
Nem rendelhető
4 600 Ft
Részletek
Autócsipesz készlet + Xtrobb lehúzó







Autós mandzsettagomb készlet A készlet 18 különböző méretű mandzsettagombot tartalmaz, 16 típusra osztva. A strapabíró PP anyagból készült univerzális csatlakozók szilárd rögzítést és hosszú távú használatot biztosítanak, ami rugalmas alkalmazkodást tesz lehetővé az autók különböző felhasználási területeihez. A PP anyagnak köszönhetően az autós mandzsettagombok ellenállnak a mechanikai sérüléseknek, a nedvességnek és a változó időjárási viszonyoknak, ami minden körülmények között megbízhatóvá teszi őket.


Praktikus műanyag doboz Az autókapcsok készlete egy praktikus, szintén PP-ből készült műanyag dobozban található, amely megkönnyíti a klipek rendszerezését és tárolását. A doboz három szintből áll, amelyeket erős záródás köt össze, ami biztosítja az elemek biztonságos tárolását. A doboz minden szintjén különböző típusú és méretű klipeket elválasztó rekeszek találhatók, amelyek lehetővé teszik a munka közben szükséges klipek gyors és egyszerű elérését. A doboz tetején egy praktikus fogantyú található, amely megkönnyíti a készlet szállítását.


Klipszes kihúzók A készletben négy darab, különböző végű, kiváló minőségű PP-ből készült klipkihúzó található, amelyek megkönnyítik a klipek eltávolítását azok sérülése nélkül. Ezenkívül a készlet tartalmaz egy vaselszívót ergonomikus ABS fogantyúval, amely kényelmes és biztos tartást biztosít munka közben.


Az autóbilincsek számos különböző járműalkalmazáshoz használhatók. Tökéletes ajtókárpitok, ülések, tetőkárpit és oldalsó panelek rögzítésére. Hasznos motorburkolatok, kerékívek és egyéb védőelemek felszereléséhez. Lehetővé teszik lökhárítók, oldallécek és egyéb díszítő karosszériaelemek szilárd rögzítését. Kiválóan alkalmas az autó belsejének műanyag részeinek javítására és rögzítésére. Kábelek, érzékelők és egyéb elektronikus alkatrészek csatlakoztatására is használhatók.


MŰSZAKI ADATOK: anyag: PP, ABS, vas; autómárka: univerzális; alkalmazás: univerzális; csapok száma: 620 db; tűtípusok száma: 16; tok méretei: 16,5 x 16,5 x 12,5 cm; súlya: 0,82 kg; súly a csomagban: 0,92 kg TARTALMAZZA: 620 db mandzsettagomb; 4 db; klipeltávolító eszköz 1 db; tok 1 db






ELŐÍRÁS:


Anyaga: PP, ABS, vas
autómárka: univerzális
Alkalmazás: univerzális
csapok száma: 620 db
tűtípusok száma: 16
tok méretei: 16,5 x 16,5 x 12,5 cm
súlya: 0,82 kg
Csomag súlya: 0,92 kg


TARTALMA:

mandzsettagombok 620 db
4 db
klipeltávolító eszköz 1 db
tok 1 db




Az autókapcsok készlete nélkülözhetetlen eszköz minden autótulajdonos, szerelő vagy barkácsoló számára, aki szeretné biztosítani a különböző elemek szilárd és tartós rögzítését a járművön belül és kívül. A klipek kiváló minőségű polipropilénből (PP) készülnek, ami garantálja a tartósságukat és a megbízhatóságukat.
Az autóbilincs készlet egy sokoldalú és megbízható eszköz, amelyet mindenkinek fel kell vennie, aki gondoskodik autójáról, és biztos akar lenni abban, hogy minden eleme biztonságosan rögzítve van.

Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.






Pepita Super Seller Pepita.hu marketplace partner


HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
6744977
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!