1850-2200W elektromos vízforralók

Cikkszám
6631640
Garancia
1 hónap
Nem rendelhető
7 200 Ft
Részletek
Teljesítmény 1850-2200W
Feszültség 220-240V ~
Frekvencia 50/60Hz
Űrtartalom 1700 ml
Termékleírás Élelmiszer minőségű anyag ;Száraz forrás elleni védelem; Űrtartalom 1,7L; Az alap 360 fokban elforgatható és szétválasztható
A termék színe Fekete
Méretek L220*Sz159,5*H244mm
Vezeték hossza 0,75 m
Alkalmazandó szabványokVDE
Fő anyagok Üveg és műanyag
Belső anyag Üveg és rozsdamentes acél
CE, RoHS tanúsítvány
Súlya 1,075 kg
Egységcsomag qtyOne db/színes doboz
Külső csomagolás dbHat db/ctn

1 Bázis 2 Vízforraló Könnyű és szép megjelenésű vízforraló Átlátszó vízforralótest tökéletesen mutatja a tiszta és tiszta vizet, művészi érzéket keltve. Forrás víz kék fényben A kék fény által visszaverődő forrásban lévő víz, amely mint egy táncoló táncos, tele van művészi érzékkel. Különösen éjszaka teremt romantikus hangulatot.Tiszta, egészséges látható A vastagabb üvegtest élelmiszer-minőségű anyagból készült, biztonságos, minden szag nélkül. Magas hőmérséklet és korrózióálló, a baktériumok és a szennyeződések nem szaporodnak könnyen a sima üvegforraló falán, könnyű tisztítani.A nagy kapacitás az egész család igényét kielégíti.1,7L űrtartalom,egyszeri 3-5 fő ivási szükségletét elégíti ki, víz forralása előtt a szükségletnek megfelelő mennyiségű vizet kell tölteni, nehogy elpazaroljon .100%-os hőmérséklet-szabályozás A beépített kiváló minőségű termosztát gondoskodik a víz teljes felforrásáról, automatikusan kikapcsol forraláskor és időben aktiválja a száraz forrás elleni védelmet.360°-ban forgatható alap A test bármilyen szögben csatlakozhat az alaphoz, könnyen használható Figyelem 1、 Mindig sík felületen működtesse a készüléket.2、 Ez a gép csak víz forralására használható. Ne melegítsen más ételeket, például tejet, gyümölcslevet stb.3、 Ne tisztítsa vagy törölje le a terméket éles és durva tisztítóanyagok.4、 Soha ne érintse meg a készüléket, amikor az működik.5、 Ne fordítsa a kifolyót emberek felé, hogy elkerülje a forrázást 6、 Ne merítse a vízforralót, a talpat vagy a vezetéket vízbe vagy más folyadékba, hogy elkerülje az áramütést. 7、 A vízforralót tartsa távol a gyerekektől, a gyerekeket felügyelni kell, hogy ne érjenek hozzá a vízforraláshoz, amikor az működik.8、 Mindig kapcsolja ki és húzza ki a vízforralót, mielőtt vizet tölt/önt és tisztít.9、 Amikor a készülék megsérült, azonnal hagyja abba a használatát, és küldje el javításra egy hivatalos központba.

Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.






Pepita Super Seller Pepita.hu marketplace partner


HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
6631640
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!